Storlek: 8 ML

Clinique

High Impact Waterproof Mascara

369 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Vad är det? Omedelbar volym och längd som inte klumpar eller gnuggar ut. Vår vattentäta version av High Impact Mascara tål värme, fukt och en aktiv dag. Lämplig för känsliga Ögon och kontaktlinsbärare. Den har testats av ögonläkare.
Börja vid basen av fransarna och "rynka" borsten från sida till sida tills du når spetsen på fransarna. Upprepa för att bygga. Håll borsten upprätt när du applicerar den på de nedre ögonfransarna. Pumpa inte in och ut borsten ur behållaren, eftersom luft kan tränga in för att torka ut mascaran. Låt mascaran torka mellan varje lager och undvik klumpar. Ta bort med din favorit ögonmakeupborttagare från Clinique Clinique.
Makeup som aktivt förbättrar din Hud utan irritation. Ger vattentät hållbarhet i upp till 12 timmar. Allergitestad 100 % doftfri oftalmologtestadPumpa inte in och ut borsten ur behållaren – luft kan tränga in för att torka ut mascaran. För att ta bort den vattentäta formulan, håll en bomullstuss med Clinique Take the Day off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips i ett slutet öga i några sekunder och torka sedan av med nedåtgående rörelser för att ta bort mascara. Upprepa vid behov med en ny bomullsrondell.
High Impact Waterproof Mascara
Clinique
High Impact Waterproof Mascara
369 SEK
30 dagars returrätt
Loading...