Beauté Pacifique

Growth Serum- For Lashes & Brows

589 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
”Growth Serum for Eyelashes & Brows Återfuktande och näringsgivande Serum för ögonfransar och ögonbryn Growth Serum for Eyelashes & Brows är ett unikt Serum som ger starkare, längre och friskare ögonfransar/ÖGONBRYN. Serumet är utvecklat och fungerar helt utan prostaglandinliknande substanser, men arbetar istället med ett komplex av mycket aktiva peptider, som tillsammans effektivt stärker den naturliga tillväxten av fransarna / ögonbrynen. Peptiderna och de andra tillgångarna fungerar genom att stimulera och förlänga tillväxtfasen av fransarna / ögonbrynen, samt stärka förankringen av hårsträngarna i hårsäckarna. Resultatet är markant och synbart längre och fylligare fransar/ÖGONBRYN så att ögonområdet framträder på ett vackert sätt.

Growth Serum for Eyelashes & Brows innehåller också skyddande och vårdande ingredienser som återfuktar och mjukar upp hårstråen samtidigt som ett skyddande foder skapas runt hårstråna för att förbättra hårstrånas naturliga och vackra glans.

Varje natt appliceras Growth Serum for Eyelashes & Brows på rena fransar ÖGONBRYN med den tunna linjeapplikatorn. Vid ögonen längs franslinjerna och/eller längs brynen. Klappa sedan försiktigt in serumet i huden. Undvik att få det i ögonen, annars kan det svida.

Speciella fördelar• Främjar den naturliga hårväxten hos ÖGONBRYN – utan prostaglandinliknande ämnen• Ger en fantastisk look med synbart längre och fylligare ögonfransar/ÖGONBRYN • Vårdar och mjukar upp ögonfransar/ÖGONBRYN er”
Growth Serum- For Lashes & Brows
Beauté Pacifique
Growth Serum- For Lashes & Brows
589 SEK
30 dagars returrätt
Loading...