Storlek: 240 ML

The Ordinary

Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml.

174 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Med 7% glykolsyra, aminosyror, aloe vera, ginseng och tasmanska pepparbär.


Glykolsyra är en alfa-hydroxylsyra (AHA) som exfolierar huden. Denna 7 % toninglösning ger en mild exfoliering för att förbättra hudens lyster och ger en distinkt klarhet. Formulan förbättrar också utseendet på hudens textur med kontinuerlig användning.


Denna formel innehåller en beprövad studie av Tasmanian Pepperberry-derivat för att minska irritation i samband med syraanvändning. Detta derivat är av vegetabiliskt ursprung och varierar i färg beroende på säsong, och denna färgvariation kan vara synlig i formeln då och då. Formulan stöds ytterligare av inkluderandet av ginsengrot och aloe vera, som ger både synlig lyster och lugnande fördelar. Kontraindikationer: Denna formel ska inte användas på känslig, exfolierad eller skadad hud.


Se ytterligare solskyddsanmärkning och andra varningar i instruktionerna. pH-värdet i denna formel är ca. 3.6. Glykolsyra har ett pKa på 3,6 och pKa är den viktigaste aspekten att fokusera på när man formulerar med syror. pKa indikerar syratillgänglighet. När pKa är nära pH, finns det en idealisk balans mellan salt och surhet, vilket maximerar syrans effektivitet och minskar irritation. Högre pH-tal skulle då öka saltet, vilket kontraintuitivt skulle göra formeln ännu mer irriterande än om formeln var surare.

100% vegan.
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml.
The Ordinary
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml.
174 SEK
30 dagars returrätt
Loading...