Logga in
Storlek: 30 ML

Tromborg

Face oil Anti-Stress

599 SEK
Slutsåld
Face oil Anti-Stress
Tromborg
Face oil Anti-Stress
599 SEK
Slutsåld
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Anti-Stress Face Oil innehåller lavendel och vanilj. De eteriska oljorna är avstressande och minskar spänningar, samtidigt som de ger en känsla av välmående och balans.

Basen i Anti-Stress utgörs av macadamiaolja, nyponfröolja, safflorolja och kukuinötolja samt calendula och vitamin E. Tillsammans gör de att huden blir mindre irriterad, lugnare, klarare och får en fin lyster.

Kallpressad ekologisk macadamianöt är ett av naturens egna mirakelmedel, fylld av bl.a. palmitol samt omega 3- och omega 6-fettsyror som stimulerar hudens försvarsmekanismer och är återuppbyggande. Den är vital för att fördröja hudens åldrande. Regenererande och fuktgivande.

Den kallpressade ekologiska kukuioljan från Hawaii (kallad Polynesiens naturliga hudterapeutiska under) har under århundraden använts av den polynesiska befolkningen för att behandla hudproblem som psoriasis och akne samt för att skydda huden mot sol, salt, väder och vind.

Den kallpressade ekologiska nyponoljan, utvunnen ur kärnorna från vildrosor, är en av de mest fantastiska hudförnyarna och innehåller ett extremt högt antal potenta vitaminer och antioxidanter som bidrar till att göra huden stark och spänstig. Den är fantastisk för känslig hud och akne och har antiinflammatoriska egenskaper.

En annan huvudingrediens är safflor, även kallad färgtistel, som naturligtvis också är ekologisk och kallpressad. Den bidrar med sitt rika innehåll av linolsyra en viktig fettsyra till att bevara hudcellmembranens funktion. Linolsyra är en viktig bärare av vitamin A, D och K och i synnerhet antioxidanten vitamin E som alla bidrar till att minska förekomsten av rynkor samt fuktar och slätar ut huden.

Egenskaper
Den är fantastisk för känslig hud och akne och har antiinflammatoriska egenskaper.
Gör fina linjer och pigmentfläckar mindre synliga.
De eteriska oljorna tillför hudcellerna syre och för ut avfallsprodukter.
Oljor från vanilj och lavendel som ger en anti-stresseffekt.
Minskar förekomsten av tilltäppta porer och ger huden ett ser fräscht utseende.

Nyckelingredienser
Eteriska oljor från macadamia, nypon, safflor och kukuinöt, E-vitamin, lavendel, vanilj, calendula.

Användning
Oljan används dagligen (eller vid behov) efter ansiktstvätt, antingen före den vanliga kräm-/serumrutinen eller som avslutning. Fantastisk som ansiktsmask huden får lyster och intensitet.
Loading...