Logga in
Färg: Black melange
Storlek: ONE SIZE

Easygrow

Easygrow Kørepose - Norse Black Melange

2.599 SEK
Easygrow Kørepose - Norse Black Melange
Easygrow
Easygrow Kørepose - Norse Black Melange
2.599 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Easygrow HOOD Norse är den ultimata vinterväskan. Yttertyg i stark polyester och innertyg i utsökt ekologisk GOTS-certifierad bomull. HOOD Norse är fylld med ventilerande och värmeisolerande dun med en fyllningsgrad som kallas högkvalitativ 80/20 dun/fyra. Tillverkad enligt OEKO-TEX ̈ Standard 100 (18.HCN.38944. HOOD Norse är impregnerad med Bionic Finish ECO och har ett vattenpelaretryck på 3000 mm, andningsförmåga 3000 g/m2/24 timmar och är vindtät.

Huvan kan snöras från tre olika punkter: upptill och på varje sida. Detta gör att du kan stänga bra och tätt runt barnets huvud. Perfekt för att förhindra att vind, snö eller regn blåser in i påsen. Den är verkligen en perfekt åkväska för aktiva familjer eftersom den är perfekt i alla vagnar, såväl som i lastbilar så länge selarna passar i väskans selehål anpassade till 5-punktssele.

Ullkläder i ryggen är värt guld både på kalla vinterdagar och mildare höstdagar. Ullkläder har den underbara egenskapen att vara värmereglerande. Det betyder att det värmer när barnet behöver det och har en kylande effekt om det blir varmt. Med förlängningsdelen blir HOOD Norse imponerande 125 cm och är därmed bland de längsta Åkpåsar på marknaden.

Norse kan användas med Easygrow-bärplattan så att det är enkelt att få ditt barn från barnvagnen in i huset utan att behöva ta ut dem ur den varma väskan.

Recensioner från våra kunder:

Loading...