Logga in

DIOR

DIOR Prestige - The Art Of Living Ritual

35.360 SEK
DIOR Prestige - The Art Of Living Ritual
DIOR
DIOR Prestige - The Art Of Living Ritual
35.360 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Detta är berättelsen om ett möte som drivs av en gemensam passion för hantverkare savoir-faire och önskan att definiera Skönhet som en ny övergripande livskonst.

I samarbete med inredningsduon Le Berre Vevaud har Dior skapat en exceptionell orsak till Dior Prestige Hudvård. I korsningen mellan dyrbara material, konstnärligt hantverk och önskan att skämma bort sig, firar detta önskeobjekt, numrerat och producerat i en ultrabegränsad serie av 180 stycken, Dior Prestige-linjen mer än någonsin i en exceptionell holistisk ritual.

Från en dyrbar behållare blir fallet en extraordinär ställning för att förbättra Dior-skapelserna den innehåller. Dior Prestige-sortimentet är harmoniskt arrangerat i lådan och inkluderar:
- Dior Prestige La Micro-Huile de Rose Advanced Serum 50 ml Den ikoniska hudvården Dior Prestige Hudvård, unikt näringsåtergivande Serum för Ansikte och hals.
- Dior Prestige La Crème Texture Essential, 50 ml Den unika vitaliserande och fulländande ansikts-, hals- och dekolletagekrämen.

Dior Prestige Le Pétale Multi-Perlé Det unikt stärkande och formande massageverktyget.

- Dior Prestige The Candle, 250 g Det första limited edition Dior PrestigeDoftljus.
Satsens storlek: 41,6 x 19,3 x 12,5 cm.

Recensioner från våra kunder:

Loading...