Logga in
Storlek: 10 G

DIOR

DIOR Forever Natural Velvet Compact foundation

740 SEK
DIOR Forever Natural Velvet Compact foundation
DIOR
DIOR Forever Natural Velvet Compact foundation
740 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-3 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Dior Forever Natural Velvet är den första icke-infektiösa, kompakta Dior-Foundation som håller i 24 timmar* och innehåller 90 %** ingredienser av naturligt ursprung.
Den är ultramjuk och lätt och ger huden naturlig matt perfektion med en fin och krämig konsistens som låter huden andas samtidigt som den ger en känsla av komfort hela dagen. Den höga täckningen korrigerar fläckar, slätar ut och jämnar ut hyn.

Koncentrerad blomstervård som förbättrar hudens kvalitet dag efter dag. Formulan innehåller ett irisextrakt med skyddande egenskaper, rosenextrakt för att förfina porerna och vild styvmorosextrakt för att bevara fukt och förbättra känslan av välbefinnande.

Den kompakta Dior Foundation är påfyllningsbar och levereras i ett praktiskt fodral som gör det enkelt att fräscha upp din Makeup hela dagen. För en supereffektiv applicering, applicera foundationen på huden med den medföljande svampen.

*Klinisk testning på 20 kvinnor.
** Kvantitet beräknad baserat på standarden ISO 16128-1 och ISO 16128-2. Andelen vatten som ingår. Resterande ingredienser bidrar till produktens effekt, känslighet och stabilitet.

Recensioner från våra kunder:

Loading...