Logga in
Storlek: 75 G

Dermalogica

Daily Microfoliant 75 g

Goodie-pris
759,20 SEK
Normalpris
949 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Daily Microfoliant 75 g
Dermalogica
Daily Microfoliant 75 g
759,20 SEK
949 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-3 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Det unika risbaserade enzympulvret mikroexfolierar den tråkiga hudytan och gör omedelbart huden klarare och slätare. Produkten är så mild att den kan användas dagligen.

Daily Microfoliant innehåller salicylsyra för att lösa upp döda hudceller, medan riskli och risextrakt exfolierar hudens yta försiktigt. Pulvret är berikat med Lakrits- och druvextrakt och jämnar ut hudens pigmentering till en jämn och jämn hudton. Den är också fri från konstgjord färg, parfym och parabener. Professionell vägledning rekommenderas.

Fördelar med daglig microfoliant

Papain och salicylsyra hjälper till att lösa upp ytceller.

- Skin Brightening Complex of Lakrits and Grape hjälper till att balansera ojämn pigmentering och ger din Hud en jämnare hudton.

- Riskli och risextrakt mikroexfolierar skonsamt hudens yta för att göra det möjligt för det uppljusande komplexet i Skin Brightening Complex att tränga in i huden.

Tillämpning: Häll ca ½ tesked. Daglig mikrofoliant i våta händer och Skum upp med händerna. Massera in i ansiktet med cirkelrörelser. Undvik området kring ögonen. Massera försiktigt i en minut och skölj sedan noggrant. Använd dagligen eller enligt rekommendationerna.

Recensioner från våra kunder:

Loading...