Logga in
Färg: Sort

Columbia

Columbia Konos TRS Outdry, herre

Goodie-pris
1.360 SEK
Normalpris
1.700 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Columbia Konos TRS OutDry är gjord för dig som kombinerar de goda utomhusupplevelserna med stadsäventyr. Skon ger dig alla de fantastiska funktionerna och detaljerna i en bra vandringssko med designen från en sneaker till daglig användning. Du kommer därför att få en Skor med en Konos som kan användas för både vandring i bergen och cafélivet i staden

Konos är byggd med Columbia Navic Fit, vilket säkerställer att skon sitter bra och nära foten. Den har en ovandel i nylonmesh som andas och gör den lätt och bekväm samt ett vattentätt/ventilerande Outdry-membran som håller dina fötter torra under alla förhållanden. Detta gör också Konos lämplig om du använder den i vått väder eller på leriga stigar.

Komforten och lättnaden hos långa vandringar säkerställs av mellansulan i stötdämpande Techlite+ EVA-Skum som också ger stöd och stabilitet för foten. 

När du rör dig på hala stigar eller våta klippor kommer du att uppskatta den innovativa Adapt Trax+-yttersulan som, med ett unikt sulmönster och profilering, ger ett bra grepp och fotfäste på alla typer av ytor.

Sammantaget är Konos en super cool Skor som passar både för stadsbruk och för alla typer av Vandring med enklare packning.


Columbia Konos TRS Outdry, herre
Columbia
Columbia Konos TRS Outdry, herre
1.360 SEK
1.700 SEK
30 dagars returrätt
Loading...