Storlek: 240 ML

DRUNK ELEPHANT

Cocomino Marula - Cream Conditioner

349 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Vad det är:

En koncentrerad, näringsgivande blandning av icke-parfymerade växtoljor och smör mjukar upp, slätar ut alla hårtyper samtidigt som de penetrerar hårstrået för att stärka och skydda mot skador orsakade av värmestyling och färgbehandlingar. Cocomino Marula Cream Conditioner, som har ett pH-värde på 3,6, vilket är kompatibelt med hårbotten och som är baserat på kokosalkaner, kommer inte att störa den känsliga syramanteln i hårbotten eller orsaka uppbyggnaden som vanligtvis förknippas med silikoner.Vad den är formulerad för att göra:

Cocomino är formulerad med en avancerad blandning av aminosyror, utjämnings- och fuktgivande medel och bekämpar frizz och statisk elektricitet samtidigt som den tillför glans. Marulasmör och en näringsgivande blandning av oljor (inklusive argan, mongongo, baobab, tamanu och kalaharifrön) gör håret mjukt – aldrig oljigt eller tyngt. Vår blandning av flera aminosyror ger styrka, förbättrar hanterbarheten och ger håret ett friskare utseende med synlig kropp och spänst.Viktiga ingredienser:

- Marula Butter är ett superrent koncentrerat smör som utvinns ur marulaolja rik på antioxidantpolyfenoler, lipider och fettsyror som återfuktar både Hud och Hår på djupet.

- Kokosaminosyra blandin. Kokosalkaner ger glans, släthet och återfuktning – utan silikoner – medan snabbabsorberande aminosyror ger styrka och förbättrad hanterbarhet, vilket ger håret ett friskare utseende med synlig kropp och spänst.

Mongongoolja är rik på vitamin E och fleromättade fettsyror (främst linolsyra och oljesyra) och Olja är en lugnande och superfuktig Olja
Cocomino Marula - Cream Conditioner
DRUNK ELEPHANT
Cocomino Marula - Cream Conditioner
349 SEK
30 dagars returrätt
Loading...