HANDDUKAR
Shoppa stora och små handdukar i säsongens färger
Färg: 0008

Cafetto

Cafetto Tevo mini blister tablet 8-pak

11.499 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Tevo minitabletter avlägsnar på ett säkert och effektivt sätt all kvarvarande kaffeolja från utvalda helautomatiska espressomaskiner. Tabletterna är ekologiska och 8 ingår i en förpackning. Tillverkad för att lösas upp i automatiska rengöringscykler för att ge optimal rengöringsprestanda. Högpresterande organiska tabletter som är mycket effektiva men inte frätande.

Följ maskintillverkarens rengörings- och underhållsinstruktioner.
Skölj alltid noggrant med färskvatten efter rengöring.

Det australiensiska företaget Cafetto specialiserar sig på gröna rengörings- och sanitetsprodukter för espressomaskiner, kaffebryggare, Kaffekvarnar och dryckesdispenseringsutrustning. Deras filosofi är Grön, därför är majoriteten av Cafetto-Rengöringsprodukter inte skadliga för miljön eller dig.Cafetto gör en dygd av hållbarhet i alla avseenden, därför är produktionen av deras produkter också hållbar. Minimala miljöavtryck, förebyggande av föroreningar och återvinning är alla hörnstenar i produktionen av Cafetto rengöringsmedel Rengöringsprodukter.

Cafetto är ett innovativt företag. 2017 lanserade de den första ekologiska, miljövänliga kapseln för Nespresso-maskiner. Den biologiskt nedbrytbara kapseln tar med sig alla kvarvarande kaffeoljor och säkerställer att din kaffeupplevelse alltid är optimal. Med Cafetto behöver du inte oroa dig för kemikalier i ditt kaffe efter rengöring av maskinen.
Cafetto Tevo mini blister tablet 8-pak
Cafetto
Cafetto Tevo mini blister tablet 8-pak
11.499 SEK
30 dagars returrätt
Loading...