Logga in
Färg: 0008

Lego

Buket - Roser 10328

849 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Koppla av med ett heminredningsprojekt för vuxna med LEGO ® Icons Buket Roses Construction Kit (10328). Unna dig själv ett stresslindrande byggprojekt eller ge den tidlösa buketten som kan byggas till en älskad – en perfekt presentidé för Alla Hjärtans Dag eller något speciellt tillfälle.

LEGO buketten är rolig att bygga och innehåller ett dussin röda rosor, inklusive 4 i full blomning, 4 blommande och 4 i knopp, med långa gröna stjälkar för visning i en vas, samt 4 kvistar brudslöjor med små vita blommor. Bouqueten är enkel att montera och kommer att vara en elegant displaydel i alla rum. Kan enkelt kombineras med andra set från den botaniska LEGO-kollektionen.

Setet innehåller 6 påsar tegelstenar och separata instruktioner för de 3 blommande faserna, så det är perfekt att bygga både på egen hand och med andra. I LEGO Builder-appen finns en digital version av byggnadsguiderna. Utforska en avkopplande värld med det inspirerande utbudet av kreativa LEGO-byggprojekt som utformats speciellt för vuxna.
Buket - Roser 10328
Lego
Buket - Roser 10328
849 SEK
30 dagars returrätt
Loading...