Färg: 0008

Lego

Brachiosaurus-opdagelse 76960

1.249 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Ge dig ut på en episk resa till det förflutna med LEGO Jurassic Park Brachiosaurus discovery kit. Det här fantastiska LEGO-setet har skapats i samarbete med Jurassic Park-filmer och fångar den majestätiska Skönhet och storleken på den ikoniska Brachiosaurus-dinosaurien.

Setet innehåller en detaljerad LEGO reproduktion av Brachiosaurus med realistiska funktioner, rörliga ben, nacke och huvud. Inbyggt i scenen är också en LEGO replika av en Jurassic Park Jeep, komplett med minifigurer av forskare utrustade med kameror och utforska verktyg. Den medföljande installationen, som inkluderar vegetation och ett LEGO fossilt element, ger en autentisk touch till upptäcktsupplevelsen.

Guiden som följer med uppsättningen tar dig på en spännande resa genom Jurassic Park-universumet och ger bakgrundsinformation om Brachiosaurus och de ikoniska ögonblicken i filmen. LEGO Jurassic Park Brachiosaurus upptäcktsuppsättning är mer än bara en byggnadsupplevelse; det är en dykning i filmens värld och en möjlighet att återuppleva de magiska ögonblicken i Jurassic Park.

När konstruktionen är klar kommer LEGO Jurassic Park Brachiosaurus upptäcktsuppsättning att bli en fantastisk utställning som kommer att imponera på både Jurassic Park-fans och LEGO-samlare. Placera det här majestätiska LEGO Brachiosaurus-setet på hyllan och låt det ge din LEGO-kollektion en touch av förhistoriskt äventyr.

Utforska det förflutna och återupplev filmens magi med LEGO Jurassic Park Brachiosaurus upptäcktsuppsättning. Bygg, skratta och ställ ut denna fantastiska LEGO-kopia av en av de mest ikoniska dinosaurierna som någonsin setts på film. Ett måste för Jurassic Park-entusiaster och LEGO-fans som vill Skåp sin egen förhistoriska värld!
Brachiosaurus-opdagelse 76960
Lego
Brachiosaurus-opdagelse 76960
1.249 SEK
30 dagars returrätt
Loading...