Logga in
Storlek: 100 ML

HONEY

Body Oil - nourishing & softening

529 SEK
Slutsåld
Body Oil - nourishing & softening
HONEY
Body Oil - nourishing & softening
529 SEK
Slutsåld
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
HONEY Body Oil är mer än bara en Olja. Det är en kärleksfull påminnelse att lägga märke till en stund. Oavsett om du spenderar 1 minut eller ger dig själv gott om tid, är det en möjlighet att checka in med dig själv och andas hela vägen in i magen.

HONEY Body Oil är en näringsgivande, stärkande och mjukgörande Kroppsolja Den består av sex organiska och naturliga växtoljor som valts ut för sin effektivitet, mildhet och hypoallergenicitet: Stärkande nyponfrön och rik rapsolja i kombination med aprikoskärnolja, fuktbevarande sheasmör, antioxidantrik marulaolja och silkeslen skvalan.

HONEY Body Oil är doftfri och passar alla hudtyper. Kan användas i alla skeden av livet, även under graviditet och under amning. Produkten är Allergicertifierad, Ecocert Cosmos Organic och Svanenmärkningen, som uppfyller strikta krav på allergivänlighet, miljö och hälsa. 100 % naturliga ingredienser. 86,5 % av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk.


Tillämpning:
HONEY Body Oil masseras in i fuktig Hudhelst direkt efter duschen. Oljan tränger lätt in i huden och hjälper den att bibehålla sin mjukhet och elasticitet. Du kan också blanda HONEY Body Oil med Bodylotion för att förvandla din Bodylotion till en extra näringsgivande Kräm.

Certifieringar:
AllergiCertifierad Ecocert Cosmos Ekologisk Svan Miljömärkning

Recensioner från våra kunder:

Loading...