Färg: Sort
Storlek: ONE SIZE

Asivik

Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0

385 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik X-4 är en stor bältesväska/höftväska med ett utrymme på 4 l som är perfekt för att resa skidor cykelfotografering och någon annan gång när du har för mycket att kunna ha allt i fickorna och för lite för att det ska vara vettigt att använda en ryggsäck.

Vid behov kan Asivik X-4 antingen sitta som en magväska där du har enkel tillgång till innehållet eller vändas på ryggen för bättre rörelsefrihet. Det är genialt om du växlar mellan aktivitet och stå eller sitta still, till exempel på skidor där du vill ha rörelsefrihet nedför backarna och lätt tillgång till innehållet när du sitter i hissen.

X-4 har en klassisk midjeväska och ett stort huvudfack som stängs med dragkedja. På sidorna hittar du två stretchiga fickor för vattenflaskor som också lätt kan bära en hatt och eller en uppsättning Handskar På höftremmen finns det extra fickor med dragkedja för energistänger eller Övrigt annat du vill kunna komma till när du är i rörelse. I huvudfacket finns en innerficka i mesh som är smart för telefonplånbok eller nyckelkort.

Lägg märke till detaljerna med det silvergrå innertyget som ser till att dina små föremål inte bara försvinner in i ett svart hål när du packar din väska. 

Det justerbara höftbältet håller väskan så nära kroppen Kropp som möjligt. Samtidigt garanterar den mycket andningsbara nätlumbalpanelen komfort hela dagen.

X-4 har reflexdetaljer för extra synlighet om du åker eller vandrar på en mörk väg i skymningen eller tidigt på morgonen.

Bältesväskan är tillverkad av slitstark ripstop-nylon. För att göra yttermaterialet extra vattenavvisande har det fått en vattenavvisande behandling som är helt fri från de endokrina störande fluorkarbonerna som annars används i de allra flesta vattenavvisande behandlingar.

Sammantaget är Asivik X-4 en välfungerande produkt där du får extra valuta för pengarna.

Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
Asivik
Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
385 SEK
30 dagars returrätt
Loading...