Logga in
Färg: Blå

Asivik

Asivik Skistrømpe Warm

Goodie-pris
184 SEK
Normalpris
230 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Asivik Skistrømpe Warm
Asivik
Asivik Skistrømpe Warm
184 SEK
230 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Ski Sock Warm ger dig massor av skidstrumpor för pengarna och är ett par bra skidstrumpor för dig som båda har kul på det Blå och gröna ger det gas på det röda och ibland utmanar dig själv de svarta eller i offpist där du vill ha full kontroll och nära kontakt med skidan och stöveln.

Skidstrumporna är tillverkade i en mjuk och stretchig ullblandning som både ger bra isolering mot tårna och ser till att transportera bort svett från fötterna så att de inte känns fuktiga och kalla. Det betyder mycket på skidsemestern där du föredrar att inte ta av dig dina pjäxor när du väl har börjat.

Strumporna är naturligt artikulerade så att de sitter bra på foten och är tjockare på skenbenet och under foten där de behöver avlasta trycket i pjäxorna och det inte finns några besvärliga sömmar runt tårna.

Asivik sskidstrumpor är ett bra val i alla typer av backar och vi rekommenderar att du tar med dig 2-3 par skidstrumpor på skidsemestern så att du alltid har ett par som är torra och mysiga medan de andra tar en vilodag med luft och torktid.

Loading...