Logga in
Färg: Sort
Storlek: ONE SIZE

Asivik

Asivik Raincover L 50-75 ltr.

179 SEK
Asivik Raincover L 50-75 ltr.
Asivik
Asivik Raincover L 50-75 ltr.
179 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-3 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Raincover L är en bra våt bagageförsäkring om du ska till de skotska hedningarna för en resa till Nordatlantiska öarna eller någon annanstans där du är nästan säker på regn.

Asivik regnskydd är tillverkat av belagd polyester och alla sömmar är tejpade så att skyddet är helt vattentätt. Den är skuren för att passa en 50-75 liters ryggsäck och har en elastisk dragsko i fållen för att säkerställa att fodralet sitter tätt och tätt mot ryggsäcken. När du är ute i hårt väder Fast extra hårt med kardborrebanden i varje hörn.

Om du sover i hängmattor eller har ett tält med begränsat bagageutrymme kan du också använda locket för att skydda ryggsäcken från imma eller regnduschar under natten så att du inte vaknar till en blöt ryggsäck.

Regnskyddet levereras i en liten packväska fäst på själva skyddet så Fast du snabbt kan packa upp skyddet. Förpackade tillsammans tar omslaget inte upp mycket mer än ett äpple, så det är lätt att hitta utrymme i ryggsäckens lockficka så att du alltid har det till hands om vädret slår längs vägen.

Sammantaget är Asivik Raincover L ett bra Tillbehör till din ryggsäck så att du inte har vått bagage oavsett vad vädergudarna kastar på dig längs vägen.

Recensioner från våra kunder:

Loading...