Färg: Orange
Storlek: ONE SIZE

Asivik

ASIVIK Gear Bag 35L, Orange

540 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Gear Bag är lysande när du behöver hantera och transportera tung, stor och ohanterlig utrustning som ved- och brinnande pjäxor för en helg i klätterutrustning för en weekendresa på Kullen eller hela familjens regnkläder och Gummistövlar för en blöt dag på Nordsjön. Om du har 2–3 delar kan du enkelt och snabbt förvandla även de största högarna med utrustning till några hanterbara enheter som enkelt och effektivt kan packas in i bagageutrymmet eller förvaras i utrustningsracket i källarutrymmet 

Gear Bag är utrustad med en bra plan botten och har höga stabila sidor så att den också kan stå tom och hålla formen, vilket gör det enkelt och bekvämt att kasta redskapet i väskan och snabbt få det packat stumbling full.

Den är utrustad med två stora bärhandtag så att du kan kasta den över axeln om du behöver bära utrustningen över ett något längre avstånd, t.ex. från parkeringsplatsen till skyddsrummet/lägerplatsen. I ändarna finns ytterligare två bra grepphandtag så att du kan få ett extra bra grepp när väskan behöver stuvas i bilens baksida eller in i kanoten.

När din Gear Bag är packad kan du enkelt hålla toppen tillsammans med den lilla medföljande utrustningsgruppen så att utrustningen är i kontroll och saker inte faller ut på vägen.

Asivik Gear Bag är tillverkad av solid 420 denier TPU nylon som verkligen tål massivt slitage och de tuffaste belastningarna.

Sammantaget är Asivik Gear Bag perfekt för alla applikationer där du behöver hantera både tung och skrymmande utrustning och snabbt blir en oumbärlig del av ditt resbagage när du packar för de resor där du tar med extra mycket

ASIVIK Gear Bag 35L, Orange
Asivik
ASIVIK Gear Bag 35L, Orange
540 SEK
30 dagars returrätt
Loading...