Färg: Sort
Storlek: ONE SIZE

Asivik

Asivik Allday rygsæk 25 ltr

935 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Allday DayPack är en toppfunktionell allroundryggsäck som kommer att vara en trogen följeslagare till både ditt vardagsliv och på aktiva stadsäventyr runt om i världen.

Ryggsäckens huvudfack rymmer 25 l och är utrustat med en innerfodrad och vadderad skyddsficka för en 13 laptop.

Ryggsäckens extrafack öppnas med dubbel dragkedja. Rummet är utformat för att organisera de dagliga saker du vill kunna komma till lätt. Oavsett om det är ett paket med kleenex-tuggummi, en powerbank eller en buff-mössa och Handskar.

Det finns en stor stretchig bälgficka som är perfekt för extra shopping av våta träningskläder etc. och för cykling perfekt för den extra jersey du antingen vill ha till hands för pauserna eller har börjat i och på väg måste kasta.

På sidorna har Allday två bra stretchfickor som rymmer en Nalgene-dryckflaska eller en liten termokanna med morgonkaffet. Ryggsäcken är utrustad med reflexdetaljer för god synlighet i mörkret.

Ryggsäckens bärkomfort säkerställs genom paneler med EVA-Skum på ryggen och axelremmar som lindrar och ger extra komfort.

Den goda passformen för kroppen säkerställs av höftremmen som hjälper dig att hålla ryggsäcken på plats och nära kroppen, särskilt viktigt om du är ute och vandrar eller på cykel. 

Sammantaget är Asivik Allday DayPack ett utmärkt val oavsett om du Pendellampor till jobbet med cykel eller med tåg på en stadssemester eller vandrar i bergen.

OBS: Du kan köpa ett regnskydd till din ryggsäck. Asivik regnskydd för ryggsäcken finns antingen i trafik- ochnbspsäker gul färg eller i en subtil svart med reflektor

Asivik Allday rygsæk 25 ltr
Asivik
Asivik Allday rygsæk 25 ltr
935 SEK
30 dagars returrätt
Loading...