Logga in
MID SEASON SALE
Upp till 50% på massor av varumärken
Färg: Sort

Asivik

Asivik Adventure Pants, herre

1.132,50 SEK Pris nedsatt från 1.510 SEK till
Asivik Adventure Pants, herre
Asivik
Asivik Adventure Pants, herre
1.132,50 SEK Pris nedsatt från 1.510 SEK till
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Adventure Pants är ett par slitstarka och stretchiga vandrings- och friluftsbyxor som är perfekta för ett aktivt friluftsliv oavsett om du vandrar i bergen i en bokskog eller utmanar dig själv bland trädrönarna i din lokala klätterpark

 Asivik är Spejder Sports eget varumärke och det är värt att notera priset på Adventure Pants eftersom här får man riktigt mycket byxor och kvalitet för pengarna jämfört med liknande Byxor från de stora märkestillverkarna.  

 Adventure Pants är sydda i en briljant materialkombination som ger dig 4-vägs stretchpaneler över nedre delen av fram- och knäskydden där du behöver extra rörelsefrihet medan byxorna är förstärkta med det robusta Asivik Trekking metre-objektet på baksidan av knäna och underbenen där slitaget är som störst.

 Ni kommer därför båda älska byxorna när ni till exempel vandrar i blockfält eller klättrar i träd där ni behöver fri och fri rörelse och när ni vandrar i hög och envis vegetation eller sitter på knä vid elden där ni prioriterar hållbarhet så att byxorna har god hållbarhet och lång livslängd.

  Förutom det goda materialet får du med ett par Asivik Adventure Pants massor av fina detaljer och byxorna är verkligen genomarbetade så att du får både det nödvändiga och det lilla finess som gör skillnaden i användning.

 Först och främst får du 4 bra fickor så att det finns gott om plats för allt du vill ha nära till hands, såsom en telefon/kamerakniv och mössa. 

  Byxorna har två bra djupa punkteringsfickor som du också kan ta på dig när du bär höftbältet. På framsidan av låren finns ytterligare två bra förvaringsfickor sydda med veck för extra utrymme och gott om plats för t.ex. kort och liten guidebok. 

 På sidan av låren finns en ventilationsdragkedja som enkelt kan dras upp längs vägen så att du snabbt kan få luft under dagen när pulsen stiger och svett hoppar längs vägen.

 Observera även de små detaljerna som extra höga bältesöglor som ger gott om utrymme för ett tungt bälte, den långa öglan som du snabbt kan skära en karbin i kilen vid insidan av låret, vilket avsevärt minskar risken för gnagaresår och de förböjda knäna som ger extra bra rörelse när du knuffar.

 Kanske små saker med exakt de som gör skillnaden i användning.

  Det är värt att notera priset på Adventure Pants eftersom här får du riktigt mycket byxor och kvalitet för pengarna jämfört med liknande Byxor från de stora märkestillverkarna.  

Recensioner från våra kunder:

Loading...