Logga in
Storlek: 75 ML

Tromborg

Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream 75 ml.

270 SEK
Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream 75 ml.
Tromborg
Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream 75 ml.
270 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
En fantastisk mjukgörande, närande handkräm full av naturens egna mirakel från bl.a. sheasmör och aloe vera som reparerar, lindrar och är magiska fuktgivare. Krämen innehåller över 20 härliga ekologiska aktiva växtextrakt, vilket gör ingredienslistan till en lång kärleksförklaring. De bioaktiva ingredienserna helar, skyddar och verkar mjukgörande på huden.

Krämen innehåller apelsinolja som verkar lugnande på torr och irriterad hud. Oljan bidrar samtidigt till att öka produktionen av kollagen samt förebygga uppkomsten av rynkor. Innehållet av röd grapefrukt påskyndar metabolismen av proteiner i hudens yttre lager. I praktiken innebär det att döda hudceller avlägsnas och huden bli slätare och mjukare. De många bioaktiva ingredienserna skapar en balans mellan fet och torr hud genom att balansera produktionen av sebum, vilket gör huden mer elastisk. Rölleka, fänkål och rosmarin har dessutom en antibakteriell och antiinflammatorisk verkan.

Tack vare att Herbal Hand Cream innehåller kamomill passar den särskilt bra för känslig hud eftersom den minskar rodnader, är lugnande och minskar förekomsten av brustna blodkärl i huden. En fulländad fuktgivare som lindrar torr och trött hud.

Egenskaper
Krämen absorberas snabbt och gör inte huden fet.
Idealisk för känslig hud, minskar rodnader har läkande egenskaper.
Reparerar, lugnar och har en lindrande effekt.
Magiska ingredienser som vårdar och stärker huden på händer som utsätts för kyla, vind och sol.
Minskar tecken på irriterad hud och åldrande.
Vårdar och skänker väldoft till dina händer varje dag.

Nyckelingredienser
Sheasmör, aloe vera, röd grapefrukt, apelsin, calendula, rölleka, fänkål rosmarin, kamomill, humle, citronmeliss och glycerin, squalane, E-vitamin.

Användning
Appliceras efter behov. Lämplig att ha stående på sängbordet, på arbetsplatsen eller att ha med i väskan när man är på språng. För att uppnå den bästa effekten kan det vara en bra idé att kombinera med någon av Tromborgs Aroma Therapy Deluxe Soaps.

Recensioner från våra kunder:

Loading...