Logga in
Storlek: 50 ML

Tromborg

Anti-Aging Molecular Messenger Cream 50 ml.

4.274 SEK
Anti-Aging Molecular Messenger Cream 50 ml.
Tromborg
Anti-Aging Molecular Messenger Cream 50 ml.
4.274 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Wild Type Above Organic True Nature.
En helt ny dimension av extrakt från plantor som växer vilt på sina naturliga växtplatser, i kombination med en mängd potenta och innovativa ingredienser, har lett till ett genombrott inom hudvården. Anti-Aging Molecular Messenger Cream är den perfekta fuktgivaren som fungerar som dag- och nattkräm, ögonkräm och serum i ett. Passar alla hudtyper.

Tromborg har med Wild Type-växterna (inhemska plantor som växer vilt på sina naturliga växtplatser) tagit ett steg utöver ekologin (Above Organic). Vi bidrar på så sätt till att bevara lokala naturliga landskap som inte är uppodlade och vi visar vår respekt för den vilda naturen.

Beauty of North Wild Type-växter är med andra ord ett uttryck för respekten för den vilda naturen, och de speciellt utvalda Wild Type-växterna är bland det sundaste och bästa du kan tillföra din hud för ett perfekt utseende och välbefinnande.

Anti-Aging Molecular Messenger Cream är inget mindre än den fulländande fuktgivaren. Det har tillsatts 11 olika peptider med olika biologisk aktivitet för att uppnå maximal anti-age-effekt.

En cyklopeptid minskar synliga tecken på rynkor och gör huden spänstig och elastisk, medan en blandning av tri- och tetrapeptider berikar krämen med en ny dimension av mjukhet. Tri- och tetrapeptider stimulerar bildningen av flera mycket viktiga kollagentyper som bevarar och bygger upp DEJ (dermal-epidermal junction, på svenska basalmembranen). Ett antal olika kollagentyper samarbetar för att göra huden mjuk.

Huden framstår som fantastiskt mjuk och man får ett ungdomligt utseende. Mer spänst, bättre elasticitet gör rynkor och fina linjer mindre synliga, det vill säga de tidiga ålderstecknen.
Krämen innehåller också en annan typ av tetrapeptider som är helt nya inom hudvården. De boostar ECM (extracellulär matrix) och skapar en optimal kollagen-, hyaluronsyra- och fibronektin-aktivitet i huden. Alla typer av rynkor minimeras, huden blir mindre grov, elasticiteten ökar och huden blir slät, fast och mjuk. Krämen innehåller också biovektorer med trefaldig verkan som föryngrar, fuktar och har en förebyggande effekt mot rynkor. Biovektorer är en fusion av naturligt förekommande aminosyror och naturliga växtmolekyler. Biovektorerna fungerar som budbärarmolekyler som väcker huden och får den att föryngras.

Den sammantagna effekten är att fukt hålls kvar och att hudens naturliga anti-aging-försvarsmekanismer stimuleras. Med andra ord är biovektorerna i Anti-Aging Molecular Messenger Cream fuktgivande och motverkar rynkor.

Med de samlade synergieffekterna från fler än 45 verksamma ingredienser, däribland aminosyra, budbärarmolekyler i form av peptider, biovektorer, proteiner och Wild-Type-växtextrakt med mera, talar krämen för sig själv anti-aging på högsta nivå.

Egenskaper
Tri- och tetrapeptider ökar kollagennivån, huden blir mjukare och spänstigare och förekomsten av fina linjer minskar.
Wild Type-växtextrakt ökar hudens fasthet och elasticitet och ger en jämn hud med fin lyster.
Biovektorer minskar förekomsten av alla typer av rynkor. Huden blir slätare och återuppbyggs.
45 aktiva ingredienser som är oöverträffat fuktgivande anti-aging på högsta nivå.

Nyckelingredienser
Tetrapeptider, tripeptider, budbärar-peptider, cyklo-peptider, 11 olika peptider, glycerin, kungsljus, krokus, avokadoolja, asparginsyra, silybum marianum, solros, algextrakt, sheasmör, karnosin, slingertry, äkta kaprifol, verbena, rosmarin, apelsinolja, E-vitamin.

Användning
Krämen fördelas jämnt och masseras in i huden med fina, cirklande rörelser. Håll sedan handflatorna över ansiktet i cirka 5 sekunder så att krämen värms in i huden. Använd som en del av din dagliga hudvård, som både dag- och nattkräm.

Recensioner från våra kunder:

Loading...