Logga in
Storlek: 100 ML

Recipe For Men

After Shave Balm 100 ml.

269 SEK
After Shave Balm 100 ml.
Recipe For Men
After Shave Balm 100 ml.
269 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
En avancerad aftershave balm som effektivt reducerar rödhet och sveda efter rakning. Recipe for mens unika mentolblandning ger en fräsch, utdragen kylande effekt som dröjer sig kvar. Den mjukgörande formuleringen med lugnande allantoin och skyddande alger motverkar torrhet och stramhet. Produkten är oljefri och absorberas mycket snabbt för att minimera kladdig känsla.

Nyckelingredienser
Allantoin: motverkar irritation, lugnar och är fuktbevarande.
Abyssinextrakt: en skyddande ingrediens som trivs i extrema förhållanden 3 000 meter under havsytan, hjälper till att lugna och skydda huden mot slitage från daglig rakning.
Sebustop: Ingredienscocktail baserad på extrakt av ingefära, kanel och pimpinella. hjälper till att minska porernas diameter och balansera hudens sebumproduktion
BHA-syra: Innehåller svart pil som är en naturlig källa till salicylsyra verkar antibakteriellt och exfolierande utan att irritera. Porrengörande och förminskande.

Instruktioner
Använd varje morgon efter rakning. Applicera en liten mängd på rengjord hud. Följ upp med någon av Recipe for men's fuktighetskrämer om huden behöver extra fukt.

Utvecklad och tillverkad i Sverige, 100% veganska råvaror.

Recensioner från våra kunder:

Loading...