Färg: 0008

Lego

Tusindårsfalken 75375

1.149 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Den klassiska Star Wars saga fortsätter hemma med LEGO ® Star Wars konstruktion och utställningsmodell av Millennium Falcon (75375). Hitta fokus och mindfulness som en jedi och återskapa de autentiska detaljerna i den ikoniska rymdfarkosten som den visas i Star Wars: Ett nytt hopp. Visa din skapelse på ett stativ som är utformat för att visa kärlet i en dynamisk vinkel som om det flög. Lägg till Millennium Falcon namnskylt och en LEGO Star Wars 25-årsjubileum tegelsten för att slutföra en utställning som kommer att väcka nostalgiska minnen.

Star Wars-modellen är en del av LEGO Star Wars Starship Collection-samlingen med medelstora rymdskepp. Det kommer att bli roligt som en gåva till dig själv eller som en gåva till andra Star Wars-fans och samlare.

Det unika LEGO Star Wars-setet för vuxna utgör en komplex utmaning för kreativt byggande. Förbättra din upplevelse med LEGO Builder-appen, där du kan zooma in och rotera dina modeller på skärmen i 3D, hålla reda på dina framsteg och spara alla dina uppsättningar på ett ställe.
Tusindårsfalken 75375
Lego
Tusindårsfalken 75375
1.149 SEK
30 dagars returrätt
Loading...