Logga in
GOODIE DAYS
30% på allt från MAC. Shoppa nu!
Storlek: 30

Filorga

Time-Filler Intensive

949 SEK
Time-Filler Intensive
Filorga
Time-Filler Intensive
949 SEK
Julklappar kan returneras t.o.m. den 24/01-24
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-4 arbetsdagar. Läs mer
Julklappar kan returneras t.o.m. den 24/01-24 Läs mer
Time-Filler Intensive Ett multikorrigerande antirynkSerum från Filorga , inspirerat av estetisk medicinteknik som intensivt korrigerar alla typer av rynkor.

Ett kraftfullt anti-ageing-Serum som minskar rynkor. Innehåller aktiva ingredienser inspirerade av fillerinjektioner och Peeling för att göra dina ansiktsmuskler mer avslappnade och din Hud återfår sin fyllighet och lämnas mjukare än någonsin tidigare. Ett Serum som lyckas ge volym med fillereffekt till djupa rynkor, minska efterlikna rynkor med botoxeffekt, även ytliga rynkor med Peeling effektoch fylla i torra rynkor med hjälp av växtextrakt. Effektiv kliniskt bevisad effekt under dermatologisk kontroll. 3 fördelar med TIME-FILLER INTENSIVE:
Snabb och varaktig utjämnande effekt på Ansikte och hals Intensiv korrigering av alla typer av rynkor Ger fasthet, lyster och förbättrad hudkvalitetNyckel till resultat:
En kraftfull peptid i kombination med inkapslad hyaluronsyra som synbart fyller i markerade rynkor och en tripeptid som har en avkopplande effekt på rynkor utan att göra ansiktsuttrycket förstyvat.
Innehåller en aktiv Peelingingrediens som jämnar ut mikrorynkor och polysackarider i huden för ännu snabbare utjämning.

En närmare titt på texturen:
Ultralätt konsistensAnvändning:
Applicera före Kräm på Ansikte och hals som en del av din dagliga hudvårdsrutin morgon och kväll.

Recensioner från våra kunder:

Loading...