Gäller 08/08 - 17/08
Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.
Logga in
Academia Barilla, Dalcò Edizioni
The Book of Pasta
Goodie-pris
486,75 SEK
Normalpris
649 SEK
Gäller 08/08 - 17/08
Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.
accessibility.variation.selection
Storlek:
21 x 3 x 28
Välj storlek
Fri frakt på ordrar över SEK 749 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
En fräsch samling med mer än 150 autentiska, spännande pastarätter från Barillas berömda testkök
Pasta har överskridit sitt ödmjuka ursprung för att bli en av världens mest älskade livsmedel. Denna mästerklass på Italiens mest ikoniska ingrediens presenterar 150 eleganta, förhöjda recept som testats och fulländats av Barilla, världens ledande pastamärke.
Hemmakockar kommer att upptäcka enkla vardagsmåltider, imponerande helgmiddagar och recept för varje tillfälle däremellan.
Denna mångsidiga och utsökta receptkollektion täcker säsongen, grönsaksbaserade rätter som Mafaldine med escarole och oliver, Bavette med bagna cauda och krispiga grönsaker, och Fusilloni med zucchini, körsbärstomater, och saltad ricotta. traditionella rätter, inklusive Rigatoni allamatriciana och Penne rigate all'arrabbiata. suggestiva italienska klassiker, som Gemelli med pesto alla trapanes och Spaghetti ai frutti di mare. och spännande originella skapelser, såsom Papiri med Prosecco och ostron och Conchiglie rigate med lamm och saffran ragú.
Boken erbjuder recept för varje smak, kost, budget och bandbredd, med vegetariska, veganska, mjölkfria, glutenfria och nötfria alternativ, samt enkla rätter gjorda med fem ingredienser eller färre och snabba måltider gjorda på trettio minuter eller mindre.
Boken är elegant utformad med levande matfotografering och lekfulla pastaillustrationer och innehåller också korta, kraftfulla essäer om ämnen som sträcker sig från tekniken att göra bronsskuren pasta till medelhavsdieten och användningen av spagetti i konst och film.
Pasta har överskridit sitt ödmjuka ursprung för att bli en av världens mest älskade livsmedel. Denna mästerklass på Italiens mest ikoniska ingrediens presenterar 150 eleganta, förhöjda recept som testats och fulländats av Barilla, världens ledande pastamärke.
Hemmakockar kommer att upptäcka enkla vardagsmåltider, imponerande helgmiddagar och recept för varje tillfälle däremellan.
Denna mångsidiga och utsökta receptkollektion täcker säsongen, grönsaksbaserade rätter som Mafaldine med escarole och oliver, Bavette med bagna cauda och krispiga grönsaker, och Fusilloni med zucchini, körsbärstomater, och saltad ricotta. traditionella rätter, inklusive Rigatoni allamatriciana och Penne rigate all'arrabbiata. suggestiva italienska klassiker, som Gemelli med pesto alla trapanes och Spaghetti ai frutti di mare. och spännande originella skapelser, såsom Papiri med Prosecco och ostron och Conchiglie rigate med lamm och saffran ragú.
Boken erbjuder recept för varje smak, kost, budget och bandbredd, med vegetariska, veganska, mjölkfria, glutenfria och nötfria alternativ, samt enkla rätter gjorda med fem ingredienser eller färre och snabba måltider gjorda på trettio minuter eller mindre.
Boken är elegant utformad med levande matfotografering och lekfulla pastaillustrationer och innehåller också korta, kraftfulla essäer om ämnen som sträcker sig från tekniken att göra bronsskuren pasta till medelhavsdieten och användningen av spagetti i konst och film.
Lagt i korgen
Vill du se mer New Mags?
Populära kategorier
Populära märken
- Royal Copenhagen
- Georg Jensen
- Kay Bojesen
- Nespresso
- House Doctor
- SAGE
- Bjørn Wiinblad
- Alfi
- Le Creuset
- Kähler
- ferm LIVING
- Hoptimist
- Karmameju Skincare
- Meraki
- Broste Copenhagen
- Eva Trio
- Ib Laursen
- Sirius
- Eva Solo
- HAY
- Stelton
- Spiegelau
- Gubi
- Kitchenaid
- Frederik Bagger
- Bloomingville
- Lyngby Porcelæn
- &Tradition
- Audo Copenhagen
- Bodum