Logga in
Färg: 0008

Lego

Spiderman mod Sandman 76280

549 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i Marvel-universumet med LEGO Marvel Spider-Man mot Sandman - Det sista spelet! Denna actionfyllda Byggsats gör det möjligt för Spider-Man-fans att återskapa den intensiva konfrontationen mellan Spider-Man och formidabel Sandman. Med imponerande detaljer och minifigurer ger detta set liv åt den episka striden i LEGO-form.

Funktioner:

Imponerande stridsscen: LEGO Marvel Spider-Man mot Sandman-uppsättningen presenterar en detaljerad och realistisk stridsscen som återspeglar Spider-Mans utmaning att möta Sandman. Byggnaden innehåller de ikoniska elementen i Marvels New York City.

Spider-Man och Sandman: Setet innehåller minifigurer av Spider-Man, utrustad med sin distinkta spindelsvit och den imponerande Sandman, som kan omvandlas till sand och ta på sig olika former.

Interaktiva funktioner: LEGO Marvel Spider-Man vs Sandman-setet har interaktiva funktioner som en svängbar ljusstolpe som gör det möjligt för Barn att återskapa Spider-Mans akroba rörelser och bekämpa manövrar.

Webbvapen och Tillbehör Utrustad med Spider-Mans ikoniska webbvapen och andra Tillbehör denna uppsättning Barn att kunna arrangera spännande stunder från Spider-Mans kamp med Sandman.

Kreativt spel: Denna uppsättning uppmuntrar kreativ lek och berättande, där Barn kan föreställa sig nya äventyr och återuppleva sina favoritögonblick från Spider-Mans värld.

Samlarobjekt: Förutom att vara en bra Leksaker, LEGO Marvel Spider-Man vs Sandman - Den sista matchen är också en imponerande samlarobjekt för Marvel fans som värdesätter detaljerad och autentisk Design.

Dyk in i spänningen i Marvel-universumet med LEGO Marvel Spider-Man mot Sandman - The Final Game. Detta Byggsats kombinerar action, äventyr och fantastisk LEGO-Design, vilket gör det till ett utmärkt tillskott till alla Marvel-kollektioner. Gör dig redo att uppleva den ultimata striden mellan Spider-Man och Sandman i LEGO-form!
Spiderman mod Sandman 76280
Lego
Spiderman mod Sandman 76280
549 SEK
30 dagars returrätt
Loading...