Logga in
MID SEASON SALE
20-30% på massor av herrmode
Färg: Sort

Source

Source Gobi sandaler, herre

1.088 SEK Pris nedsatt från 1.360 SEK till
Source Gobi sandaler, herre
Source
Source Gobi sandaler, herre
1.088 SEK Pris nedsatt från 1.360 SEK till
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Source Gobi är en välsittande vandringssandal som du kommer att älska att bära hela vägen längs Camino eller någon annanstans där det är varmt och dina fötter inte kommer att låsas inuti Skor och Stövlar.

Gobi har en kraftfull vridstyv (korsstyv) sula som ser till att du inte vrider dig om du blir lite skev på en sten. Sulan hjälper dig att hålla balansen även när du backpackar. Samtidigt ger sulan bra fotfäste på våta underlag vilket också gör Gobi till ett utmärkt val för alla vattensporter.

Sulan är byggd i tre lager. Längst ner finns slingsulan som består av en speciell gummiblandning som i kombination med ett korrekt glidmönster säkerställer att du sitter fast Fast våta stenar eller liknande släta ytor.

För maximal komfort har Source byggt scuff som en skål. Den här har ett bra stötdämpande EVA-Skum som ger bekväma sandaler även när du går långt på hård mark.

På toppen har Source gjort ett litet geni i form av ett tunt lager av EVA-Skum med en mycket hög densitet som toppsula. Detta säkerställer (till skillnad från de flesta konkurrerande varumärkeslösningar) en lukt som fungerar som bakteriesmuts etc. tränger inte in i den faktiska stötdämpningen utan sitter på den övre sulan och kan därför enkelt tas bort med en borste och varmt tvålvatten.

Den övre sulan är också utrustad med små ventilationskanaler under foten som gör sandalen mindre varm att bära och tillåter svett och mer att komma bort från foten.

Unikt för SourceSandaler är också X-remsystemet där remmarna inte sys ihop, vilket på Gobi gör att du kan ställa remmarna över toast och runt framfoten oberoende av varandra så att du kan få din sandal att sitta perfekt även om du inte har en standardfot eller om du har två olika storlekar på fötterna!

Dessutom följer remmarna i X-remsystemet de stora senorna och stabiliserar foten på ojämn terräng.

Remmarna är gjorda av polypropylen, som inte suger vatten och har en mycket hög slitstyrka så att de inte slits upp. Remmarna på Gobi har extra vaddering för en bekväm vandringssandal som du kan bära flera timmar i rad.

Recensioner från våra kunder:

Loading...