Logga in
Färg: 0008

Lego

Soras tech-elementrobot 71807

289 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Pojkar och flickor från 7 år kan återskapa berättelser från säsong 2 av TV-serien NINJAGO®: Drakarna vaknar med den äventyrliga Leksaker teknikelementroboten (71807). Den coola mechen har rörliga armar och ben som Barn kan luta och vända i dramatiska stridspositioner, samt ett stort svärd som Tillbehör ett roterande kedjedrev och en cockpit med plats för en minifigur.

Med denna anpassningsbara stridsrobot som aldrig tidigare setts kan Barn bygga sin egen mech också! De avtagbara benen, armarna och överkroppen kan kombineras med delar från två andra Robotar: Kolar jordelementrobot (71806) och Kais brandelementrobot (71808) (säljs separat). Barn kan ha timmar av roliga blandning och matchande delar för att Skåp en unik Leksaker av en actionkaraktär.

Ninja leksaken innehåller 2 minifigurer - Sora med 2 Catana Swords som Tillbehör och en vargmask klo krigare - så att Barn kan spela fängslande ninja action. Setet kan också byggas med LEGO ® Builder-appen, som vägleder dig och ditt barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr.
Soras tech-elementrobot 71807
Lego
Soras tech-elementrobot 71807
289 SEK
30 dagars returrätt
Loading...