Logga in
Färg: 0008

Lego

Paris 21044

699 SEK
Paris 21044
Lego
Paris 21044
699 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Kliv in i den romantiska världen av LEGO Architecture Paris och återskapa den magiska atmosfären i ljusets stad i ditt eget vardagsrum. Skapad för att fånga skönheten och elegansen i Paris ikoniska arkitektur, är detta förtrollande Byggsats perfekt för alla LEGO-entusiast eller älskare av den franska huvudstaden.

Setet innehåller en noggrant utvald samling LEGO-bitar som gör att du kan Skåp några av Paris mest kända landmärken. Bygg det majestätiska Eiffeltornet, den ikoniska Triumfbågen, Louvren med sin glaspyramid och andra kända byggnader som är kända för sin arkitektoniska Skönhet och historiska betydelse.

Den medföljande guiden tar dig med på en resa genom Paris rika Historia och arkitektur, vilket ger insikt i varje byggnads unika egenskaper. Under monteringsprocessen kommer du att lära dig om stadens kulturarv, vilket gör denna LEGO-arkitektur både rolig och pedagogisk.

LEGO Architecture Paris Set är inte bara en imponerande byggnadsupplevelse, det är också ett vackert utställningsobjekt. När du har slutfört byggnaden kommer detta LEGO-set att vara ett elegant och minnesvärt element i ditt hem eller kontor. Det är också en bra gåva för alla som älskar Paris, arkitektur eller LEGO-konstruktion.

Upplev magin i Paris arkitektur med LEGO Architecture Paris set. Bygg, lär dig och ställ ut din egen miniatyrversion av denna ikoniska stad och låt dess romantiska atmosfär berika ditt hem. Ett mästerverk av tegel som firar Paris Skönhet på ett unikt och roligt sätt!
Loading...