Drew Smiths ostron: En gastronomisk historia erbjuder läsarna en global syn på ostronet och spårar dess roll i matlagning, konst, litteratur och politik från gryningen till idag. Ostron har inspirerat både kockar, målare och författare, har upprätthållit samhällen ekonomiskt och ekologiskt och har vävt stort i legend och historia. Med ostronet som det centrala temat har Smith organiserat boken kring tidsperioder och geografiska platser, och tittat på ostronets inflytande genom färgglada anekdoter, ögonöppnande vetenskapliga fakta och ett brett utbud av bilder. Boken innehåller också femtio recept — traditionella landrätter och samtida exempel från några av de bästa restaurangerna i världen. Den berömda franska kocken Raymond Blanc kallar Oyster ett lysande korståg för ostronet som visar hur mat har format vår historia, konst, litteratur, lagskapande, kultur och naturligtvis kärleksskapande och mat. Ó
Leveranstid: 2-4 arbetsdagar. Goodie medlemmar får fri frakt på ordrar över SEK 749 SEK. Frakten för icke Goodie medlemmar är från 49 SEK.
Vid köp i vår webbshop, kan man returnera en vara genom att skicka den i retur med posten inom 30 dagar, efter att man har mottagit varan. 59 kr för normalpaket skickade med medföljande returetikett. Magasin debiterar härmed 59kr från återbetalningen.