Logga in
Färg: 0008

Lego

Mesterdragen Egalt 71809

999 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Delta i Ninjago-äventyret med LEGO Ninjago Championship Dragon Egalt! Denna fantastiska Byggsats väcker den ikoniska Master Dragon till liv med fantastiska detaljer och autentiska funktioner. Perfekt för fans av LEGO Ninjago-serien, den här uppsättningen Barn bjuder in dig att utforska den spännande världen av ninjor och drakar.

Funktioner:

Design för Master Dragon Design: LEGO Ninjago Championship Dragon Egalt presenterar en imponerande och detaljerad Master Dragon med stora vingar, skarpa klor och en kraftfull svans. Fångar kärnan i Ninjago universum, är denna uppsättning ett skrämmande tillägg till någon samling.

Interaktiva funktioner: LEGO Ninjago Championship Dragon Egalt har en justerbar käke, rörliga vingar, ben och svans. Detta gör det möjligt för Barn att iscensätta episka strider och dynamiska flygmanövrar.

Flexibel byggnad: Setet erbjuder en flexibel byggupplevelse som uppmuntrar Kreativitet och anpassning. Barn kan anpassa draken efter sina önskemål och Skåp sina egna Ninjago-äventyr.

Inkluderar vapen och Tillbehör LEGO Ninjago Master Dragon Egalt levereras med vapen som katanasvärd, och minifigurerna är utrustade med stridsutrustning. Detta ger ett extra lager av spänning för matcher och konfrontationer.

Kreativt rollspel: Denna uppsättning uppmuntrar kreativ lek och berättande, där Barn kan föreställa sig att vara en del av Ninjago-världen och kämpa för rättvisa och balans.

Gå in i spelet med LEGO Ninjago Master Dragon Egalt. Detta LEGO-set levererar en imponerande drake, karaktärsminifigurer och spännande funktioner som tilltalar Ninjago-fans och äventyrsentusiaster. Skapa ditt eget Ninjago-spel och förbered dig på att uppleva den magiska världen av ninjor och drakar.
Mesterdragen Egalt 71809
Lego
Mesterdragen Egalt 71809
999 SEK
30 dagars returrätt
Loading...