Logga in
Färg: 0008

Leander

Matty puslepude, Pearl grey

Goodie-pris
1.199,20 SEK
Normalpris
1.499 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Matty puslepude, Pearl grey
Leander
Matty puslepude, Pearl grey
1.199,20 SEK
1.499 SEK
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Så enkelt men ändå unikt. Med Leander Matty-byteskudden sätts den helt nya standarden för den moderna omklädningsplatsen. Den unika skötplattan gör det enkelt och säkert att byta barn. Kudden är gjord av det mjukaste PUR-Skum ett unikt material, vilket är ett av de närmaste vi kommer att efterlikna känslan av Hud Dessutom anpassar sig ytan snabbt till rumstemperaturen, vilket gör det bekvämt för ditt barn att ligga på kudden.

Den prisbelönta Design enhar ett modernt idiom som tar allt utrymme i förändring till nya höjder.
Den gjutna Leander Matty-bytesdynan är otroligt hållbar. Den har inga sömmar eller sprickor där smuts och bakterier kan gömma sig. Detta innebär att skötdynan är hygienisk även efter flera års daglig användning. Den vattenavvisande ytan är lätt att rengöra och kan även desinficeras.

Kudden har en stabil och halkfri bas för att säkerställa att kudden är stabil. Därför kan du enkelt placera den på till exempel en byrå, ett bord eller golvet. De små gummifötterna säkerställer ventilation så att ytan under skötplattan inte blir fuktig och lämnar märken.

Matty Puzzle Pad har testats och certifierats enligt den europeiska standarden för barnsäkerhet och farliga ämnen. Dessutom har Matty uppnått den erkända TÜV SÜD-säkerhetscertifieringen. TÜV SÜD är ett erkänt internationellt testinstitut inom certifierade produktsäkerhetstester – globalt.
Loading...