Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

Liebherr LR 13000 bæltekran 42146

8.099 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Dyk in i den fascinerande världen av tunga lyftoperationer med LEGO Technic Liebherr LR 13000 Belt Techran. Detta imponerande Byggsats låter dig konstruera en exakt representation av den legendariska Liebherr-bälteskranen, känd för sin enorma lyftkapacitet och imponerande teknik. Utforska detaljerade mekanismer och upplev spänningen i att styra en av världens mest kraftfulla kranar med detta autentiska LEGO Technic-set.

Funktioner:

Maximal lyftkapacitet: LEGO Technic Liebherr LR 13000 Belt Techran ger en otroligt realistisk upplevelse genom att efterlikna den imponerande lyftkapaciteten hos den riktiga maskinen. Utforska hur kranen hanterar tunga laster med lätthet och precision.

Fullständig motorisering: Upplev kraften hos LEGO Technics avancerade motorer som ger liv åt denna ram. Styr lyftarmen, vinkeln och förskjutningen med precision och imponera med dina tekniska färdigheter.

Robusta Bälten och stabilisatorer: Denna remkran är konstruerad för att klara även de mest utmanande terrängerna. Med robusta Bälten och stabilisatorer kan du placera din kran säkert och lyfta tunga laster med total stabilitet.

Fjärrkontroll: LEGO Technic Liebherr LR 13000 Bæltekran kan fjärrstyras för en ännu mer interaktiv upplevelse. Manövrera kranen exakt och placera lasten med precision med hjälp av den intuitiva fjärrkontrollen.

Realistiska detaljer: Från dekorativa Klistermärken till de minsta tekniska detaljerna – detta LEGO Technic-set är fullpackat med autentiska element som gör din Liebherr-ram till ett imponerande visuellt objekt och teknisk mästerprestanda.

Skala och proportioner: Upplev den imponerande storleken och proportionerna hos Liebherr LR 13000, som återges korrekt i detta LEGO Technic-Byggsats Det är en äkta kopia av originalet som passar perfekt in i din samling av tekniskt inspirerade LEGO-modeller.

Lyft tunga laster och utforska tekniska underverk med LEGO Technic Liebherr LR 13000 Belt Technica. Denna Byggsats är inte bara en modell, den är en hyllning till ingenjörskonsten och en inbjudan att utforska kranens kraftfulla värld!
Liebherr LR 13000 bæltekran 42146
Lego
Liebherr LR 13000 bæltekran 42146
8.099 SEK
30 dagars returrätt
Loading...