Logga in
SISTA CHANSEN!
Medlemsdagar med 20% på massor slutar idag
Färg: 0008

Lego

Kreative planeter 11037

429 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
LEGO ® Classic leksak Creative Planets (11037) skickar unga astronauter och stargauges från 5 års ålder på en kreativ utforskningsresa. Byggsatsen, med modeller av solsystemet, en astronaut och en lättbyggd rymdfärja, är idealisk för Barn som älskar att bygga, leka och gå där ingen LEGO-byggnad har varit tidigare!

Barn kan använda de färgglada tegelstenarna för Leksaker i form av raket, utomjording, astronaut och ett minisolsystem med Mars, jorden, solen och Saturnus med sina Ringar Rumsmodellerna kan anpassas med alternativa färger, former, Ögon uttryck och ett stativ, så att modellen kan rotera. Det finns även glödande block som gör uppsättningen synlig på natten. Kosmisk Kreativitet fortsätter med förslag på alternativa modeller, såsom ett komplett solsystem med 8 planeter. Det finns också guider och digitala funktioner i LEGO Builder-appen.

LEGO Classic Leksaker är fyllda med idéer och inspiration, och föräldrar kan dela roliga byggupplevelser och utvecklingsmilstolpar med sina Barn.
Kreative planeter 11037
Lego
Kreative planeter 11037
429 SEK
30 dagars returrätt
Loading...