Logga in
Mode

Stylist Camilla Larsson guidar till tomboy-trenden

null

Stylisten Camilla Larsson är själva sinnebilden av skandinavisk, bekväm coolhet. Hennes stil hämtar ofta inspiration från herrkläder, som kan ge henne precis den rätta oversized silhuetten. Här visar stylisten tre vardags-looks som sammanfattar den avslappnade tomboy-stilen."Tomboy-trenden, där delar av eller hela looken kan vara lånad från pojkvännen, är min ständiga inspiration. Särskilt till vardags, där sport, denim och workwear kan mötas för att skapa en enkel och tidlös look."null


"En vindjacka över träningsbyxor och ett linne - om du vill ge looken en touch av elegans kan du lägga till smycken och kanske ett par loafers. Annars kan du satsa på en fullständig sport-look och avsluta med med sneakers och en keps."

null


"Den enklaste vägen till tomboy-looken ÄR en herrskjorta. Välj en från herravdelningen så får du den där fina överdimensionerade silhuetten. Håll looken sofistikerad med ett par smarta kostymbyxor, och om du vill göra looken mer sportig kan du lägga till säsongens braletter som samtidigt gör den mer feminin"

null


"Trenchcoaten är ett av de ultimata tomboyplaggen. Särskilt om du väljer en med extra längd och breda axlar."

Loading...