Mat är mitt liv. Trots att jag är nära 70 är jag fortfarande i köket på Hunan, på golvet nästan varje dag gör prep, arbetar wok och pratar med gäster, varav de flesta har varit regelbundna i åratal. Maten är det enda som har förändrats, och som förändras nästan dagligen. Det handlar om att ta fram det mesta i ingredienserna. Subtila blandningar av chili och sichuanpepparkorn driver enorma pärlemorskalpar till kanten medan den milda salta mison skär genom de mildaste sliverna av majsmatad kyckling. Det är möjligt eftersom ingredienserna jag använder är färska och av felfri kvalitet. " ÑMr. Peng
Hunan är en banbrytande bok som fångar essensen av en unik meny från en unik karaktär. På den legendariska restaurangen väljer inte matgästernaÑde säger bara vad de inte äter och hur kryddiga de tycker om sin mat. Mr Peng gör sedan resten och serverar små portioner med tonvikt på att dela många kurser. Beställningarna är handskrivna och skickas ner till köket av en ränna och maten reser upp i en dumbwaiter. Peng tror starkt på enkelhet. Bland de 70 måste-ha recept är hans "absurt läckra" räkor dumplings, sallad wraps fyllda med tärnad kyckling, "som du bara pop i munnen och scrunch" och mun smältande dubbelkokt fläsk. Recepten inkluderar dubbel mätning
Leveranstid: 2-4 arbetsdagar. Goodie medlemmar får fri frakt på ordrar över SEK 749 SEK. Frakten för icke Goodie medlemmar är från 49 SEK.
Vid köp i vår webbshop, kan man returnera en vara genom att skicka den i retur med posten inom 30 dagar, efter att man har mottagit varan. 59 kr för normalpaket skickade med medföljande returetikett. Magasin debiterar härmed 59kr från återbetalningen.