Logga in
Färg: 0008

Lego

Frihedsgudinden 21042

1.249 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Ge dig ut på en episk resa till New Yorks stadssilhuett med LEGO Architecture Statue of Liberty. Detta mästerverk av LEGO Design fångar den ikoniska frihetsskulpturen i all sin lysande ära och hyllar frihet, hopp och amerikansk kultur.

Setet innehåller en noggrant utvald samling LEGO-plagg som låter dig återskapa Frihetsgudinnan i minsta detalj. Den lysande facklan, majestätiska kronan och den klassiska antika kopparytan har noggrant utformats för att fånga essensen i detta världsberömda landmärke. Skapa din egen version av Liberty Island och införliva den fantastiska skulpturen i din LEGO Architecture-samling.

Den medföljande guiden tar dig på en resa genom Frihetsgudinnans historia och hennes symboliska betydelse för Amerika och världen. Från hennes engagemang 1886 som en gåva från Frankrike till hennes nuvarande status som en symbol för frihet och demokrati, kommer du att upptäcka historien bakom detta arkitektoniska mästerverk.

När den är klar blir LEGO Architecture Statue of Liberty inte bara ett imponerande konstverk LEGO utan också en stolt representation av frihet och ande. Detta LEGO-set är en unik och meningsfull utställning som ger en touch av New York-magi till ditt hem eller kontor.

Ge din LEGO-kollektion en ikonisk touch med LEGO Architecture Statue of Liberty. Bygg, lär och visa denna symbol för frihet och hopp, och låt den påminna er om kraften i frihetens ljus. Ett oförglömligt LEGO-set som Vägghyllor en av världens mest kända och inspirerande statyer!
Frihedsgudinden 21042
Lego
Frihedsgudinden 21042
1.249 SEK
30 dagars returrätt
Loading...