Logga in
Färg: 0008

Lego

Byg selv-personer med store følelser 10423

799 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Fyll lektiden för små Barn från 3 års ålder med glädjefylld Kreativitet med uppsättningen Build Self-Persons with Big Emotions (10423) från LEGO ® DUPLO® City. Nyfikna Barn kommer att inse att människor kommer i alla former och storlekar, och leksaken med vänskapstema hjälper dem att förstå att även om vi alla ser väldigt olika ut, kan vi alla vara vänner.

Barn kan bygga och konvertera 5 Figurer med uppsättningens 71 block och element, inklusive 5 block med Hår och 1 underrede. Barnens fantasi flyter fritt när de blandar och matchar leksakskroppar, ben, ansikten och Hår, vilket skapar ett oändligt galleri av vänliga karaktärer. Med 10 olika ansiktsblock kan den minsta uttrycka formernas sinnestillstånd och beskriva uttrycken. Satsen är också perfekt för att starta samtal mellan vuxna och Barn om hur alla är bra och olika!

Byggleksaken innehåller färgade tegelstenar med intressanta former som är spännande för små fingrar att utforska och som ger den minsta obegränsade Kreativitet mellan händerna.
Byg selv-personer med store følelser 10423
Lego
Byg selv-personer med store følelser 10423
799 SEK
30 dagars returrätt
Loading...