REA
Upp till 50% på massor till hemmet från bla. Kay Boyesen, Le Creuset, Hay m.fl
Färg: 0008

Magasin Du Nord Collection

Beach towel 100x180 old gold/starwhite stripe GOTS

649 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Handduksserie från Magasin du Nord Collection i mjukaste kvalitet av 100% bomull med OEKO-TEX ® STANDARD 100 och GOTS-certifiering. En bra kvalitet som ger all kvalitet och konsistens du kan önska dig. Handdukssortimentet består av handdukar i flera olika storlekar, alla med det finaste randiga mönstret.
OEKO-TEX ® STANDARD 100 är en internationell standard som säkerställer att alla delar av produkten uppfyller strikta miljömässiga och kemiska krav. När du väljer en OEKO-TEX ® STANDARD 100-certifierad produkt har du en garanti för att produkten har kontrollerats för innehåll av skadliga ämnen.
Denna produkt har testats för skadliga ämnen och certifierats i enlighet med
OEKO-TEX ® STANDARD 100
Licensnummer: 133
Certifierad av: CITEVE
Global Organic Textile Standard (GOTS) certifiering säkerställer en spårbar leveranskedja av organiskt material som uppfyller strikta miljömässiga och kemiska krav samt korrekta arbetsförhållanden i alla skeden. Ekologiskt material kommer från jordbruket, där man arbetar med naturen på ett sätt som bevarar både ekosystem och biologisk mångfald. Detta innebär att inga giftiga kemikalier används, att vattenförbrukningen är begränsad och att mer regnvatten används i produktionen.
Certifierad av: Ecocert Greenlife
Licensnummer: 151795
Beach towel 100x180 old gold/starwhite stripe GOTS
Magasin Du Nord Collection
Beach towel 100x180 old gold/starwhite stripe GOTS
649 SEK
30 dagars returrätt
Loading...