REA
Upp till 50% på massor till hemmet från bla. Le Creuset, Royal Copenhagen, Hay m.fl
Färg: Blå
Storlek: 1 stk

Hairlust

Bamboo Hair Towel Wrap, Blue

169 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
"Hårturban till håret gjort av bambu som skonsamt torkar håret efter duschen.

Spara tid och skydda ditt hår med Hair Towel Wrap. Hairlust hårhandduk är enkel att använda och är tillverkad av en mjuk blandning baserat på 70% bambufiber och 30% bomull, vilket gör vår Bamboo Hair Towel Wrap till ett bra val för både hår och miljö!

Ditt hår är extra ömtåligt när det är blött, och därför behöver det särskild omvårdnad. Det var därför vi tog fram denna Hair Towel Wrap som är en bambu handduk för håret! Hair Towel Wrap är en hårturban till håret som är framtagen för att komfortabelt omsluta ditt huvud med knappstängning som förhindrar att den drar och sliter på håret.

Hair Towel Wrap är en bambu handduk gjord av ett bambu-blandade material som är mer absorberande än bomull, så ditt hår torkar snabbare än med en traditionell bomullshandduk (så du sparar in tid på hårföning!). Dessutom har bambu mjuka fibrer, vilket innebär mindre friss och risk för att hårstrån ska gå av.

Hairlust Bamboo Hair Towel Wrap produceras av 70% bambu och 30% bomull. Bambumaterialet som används kallas Bamboo Terry 400gsm. Det är tillverkat enligt hållbara standarder och lever upp till alla krav som ställs på våra produkter, vilket gör att du kan undvika onödiga kemikalier i din vardag med Hairlust.

Bambu är ett naturligt andningsbart material med antibakteriella och odörresistenta egenskaper. Det är miljövänligt och använder väldigt lite vatten när den växer. Alla material i denna handduk till håret är tillverkade enligt OEKO-TEX Standard 100, vilket innebär att alla komponenter i produkten är fria från skadliga kemikalier."
Bamboo Hair Towel Wrap, Blue
Hairlust
Bamboo Hair Towel Wrap, Blue
169 SEK
30 dagars returrätt
Loading...