Skip to content
Startsida Hem & inredning Böcker Kokböcker

New Mags

Atelier September: A place for daytime cooking

899 SEK
Tjäna 899 stjärnpoäng med Magasin Goodie

accessibility.variation.selection

Storlek: 2.5 x 22 x 30
Fri frakt på ordrar över SEK 749 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 2-4 arbetsdagar. Läs mer
Förlängd bytesrätt till och med 24/01-26. Läs mer
Det här är en plan för hur man ska leva ett bra liv, äta bra och vara lycklig.

Atelier September: En plats för matlagning på dagen är den första kokboken tillägnad den berömda Köpenhamnsrestaurangen, med recept från ägaren Frederik Bille Brahe, som ger exklusiv tillgång till Atelier Septembers mest ikoniska rätter. Åttiosex recept erbjuder mestadels vegetariska varianter av frukost, lunch, godis och A.S.-klammer, inklusive ”Avocado madÕ, alla med fokus på färska, säsongsbetonade ingredienser. Frederik gör recept på fluffiga, finare-liknande pannkakor, säsongsbetonade soppor och sallader, och matcha-smaksatta desserter med samma förtrogenhet som formade sin första, bästsäljande bok med Apartamento, All the Stuff We Cooked. En introduktion och poetiska interludes skrivna av Frederik ger en inblick i A.S tidiga dagar och kulinariska inspirationer, bakgrundshistoria för vad som skulle bli en av de mest berömda restaurangerna i Köpenhamn. Redigerad av Jeni Porter och med fotografier av Rasmus Weng Karlsen, är Atelier September ett slags hemkomst både i minnena framkallade av bekanta smaker och vackra föremål, liksom genom de livslånga vänner vi gör samlade runt ett bord.
Atelier September: A place for daytime cooking
New Mags
Atelier September: A place for daytime cooking
899 SEK
Loading...