Logga in
Färg: Sort
Storlek: ONE SIZE

Asivik

Asivik Gear Bag 24L, Black

Goodie-pris
372 SEK
Normalpris
465 SEK

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Goodie-pris för aktiva medlemmar som handlat senaste 12 mån.

Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Gear Bag 24 är lysande när du behöver hantera och ta med tung och ohanterlig utrustning som pjäxor brinner i kabinen eller hela familjen Badkläder Handdukar strandutrustning för en dag vid vattnet.

Om du har 2–3 delar kan du enkelt och snabbt förvandla även de största högarna med utrustning till några hanterbara enheter som enkelt och effektivt kan packas in i bagageutrymmet eller förvaras i utrustningsracket i källaren 

Gear Bag 24 är utrustad med en bra plan botten och har höga stabila sidor så att den också kan stå tom och hålla sin form, vilket gör det enkelt och bekvämt att kasta redskapet i väskan och snabbt få den packade stuva full.

Den är utrustad med två bra stora bärhandtag och en bra vadderad axelrem så att du kan kasta den över axeln om du behöver bära utrustningen över ett något längre avstånd, t.ex. från parkeringsplatsen till skyddsrummet / lägerplatsen. I ändarna finns ytterligare två bra grepphandtag så att du kan få ett extra bra grepp när väskan behöver stuvas i baksätet på bilen eller in i kanoten.

När din Gear Bag är packad kan du enkelt och effektivt hålla toppen tillsammans med en karbin eller dragsko genom de 2 inre remmarna och utrustningen är i kontroll och saker tippar inte ut längs vägen.

Asivik Gear Bag är tillverkad av solid TPU-nylon i 1000 denier som verkligen tål massivt slitage och de tuffaste belastningarna.

Sammantaget är Asivik Gear Bag perfekt för alla applikationer där du behöver hantera både tung och skrymmande utrustning och snabbt blir en oumbärlig del av ditt resbagage när du packar för alla de resor där du tar med dig mycket.


Asivik Gear Bag 24L, Black
Asivik
Asivik Gear Bag 24L, Black
372 SEK
465 SEK
30 dagars returrätt
Loading...