Logga in
MID SEASON SALE
20-30% på massor av herrmode
Färg: Blå
Storlek: ONE SIZE

Asivik

Asivik Bike Poncho - cykelregnslag

735 SEK Pris nedsatt från 980 SEK till
Asivik Bike Poncho - cykelregnslag
Asivik
Asivik Bike Poncho - cykelregnslag
735 SEK Pris nedsatt från 980 SEK till
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer

Asivik Bike Poncho är ett riktigt cykelregnskydd med de detaljer du behöver för att snabbt och effektivt skydda regnet om du blir överraskad av en dusch på vägen till jobbet eller studien.

Regnskyddet är stängt på sidorna så att det inte blåser vilt i vinden och till skillnad från en klassisk poncho är det skuret med extra längd framtill så att du enkelt kan dra det bortom styret.

Inuti ser två handledsremmar till att du kan hålla regnskyddet på plats över styret, förutom att ge köp på grepp och kontroll, samtidigt som du använder växlar och bromsar utan att komma in i allvarliga trafikproblem.

Regnskyddet har en stor halsöppning så att det enkelt kan dras över både huvud och hjälm när det knäpps öppningen nära så att det inte kommer något regn på det sättet. Huvan har resår och enhandssnörning så att den enkelt och effektivt kan dras runt ansiktet.

Regnskyddet är rikligt utrustat med reflexer så att du också är fullt synlig för dina med trafikanter på en mörk regnig morgon.

När regnskyddet inte används är det effektivt förpackat i den medföljande packväskan, så det tar upp minimalt med utrymme i packen.

Sammantaget en bra och effektiv cykelponcho som är perfekt för pendlaren som vill ha snabbt och effektivt skydd mot väder och vind.

Recensioner från våra kunder:

Loading...