Logga in
Färg: 0008

Lego

Arins ninja-offroader 71811

699 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Pojkar och flickor från 7 år kan återskapa spännande matcher från säsong 2 av TV-serien NINJAGO®: Drakarna vaknar upp med LEGO ® NINJAGO set Arins ninja offroader (71811). Det äventyrliga kitet för Barn inkluderar ett leksaksfordon i Arins gula färg med rörliga hjul, fjädring, en öppningsbar cockpit med plats för 2 minifigurer, 2 studskyttar med 6 eldbara dubbar och en stor krok på baksidan för att hjälpa till att fånga skurkar.

Ninja leksaken innehåller en modell av Baby Riyu och 4 NINJAGO minifigurer: klättring-Cole med Tillbehör i form av en klättring krok och en catana svärd, Arin med en klättring krok och en catana svärd, en varg mask klo krigare med klor och Cinder med ett Tillbehörsvärd.

Den andra LEGO Ninjago-serien av barnninja-byggleksaker inkluderar Robotar, drakar och tempel, så att fans kan spela actionfyllda rollspel med sina hjältar (uppsättningarna säljs separat). Varje ninjalekset kan monteras med LEGO Builder-appen, som vägleder dig och ditt barn på ett enkelt och intuitivt byggäventyr.
Arins ninja-offroader 71811
Lego
Arins ninja-offroader 71811
699 SEK
30 dagars returrätt
Loading...