Tom Ford

TRACELESS SOFT MATTE-1.5 30ML/1FLOZ

749 SEK
TRACELESS SOFT MATTE-1.5 30ML/1FLOZ
Tom Ford
TRACELESS SOFT MATTE-1.5 30ML/1FLOZ
749 SEK
Forlænget returret indtil 24/01-22
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Returnér indtil 24/01-2022. Læs mere
ÅTERFUKTANDE. HÅLLER LÄNGE. MEDEL- TILL HELTÄCKANDE. Gå din egen väg. Traceless Soft Matte Foundation ger en matt finish som inte ser platt, flagig eller torr ut. Den kombinerar mjuka mikrosfärer med puder som suddar ut ojämnheter med hållbara pigment som ger medel- till heltäckande finish. Mjuk och silkeslen konsistens som är enkel att blanda ut, och lägger sig inte i veck eller porer. En foundation som lyfter fram en naturlig look och skapar en mjukare känsla med tiden, även när du har tvättat bort den. Återfuktande och håller länge. Aktiv formel med hyaluronsyra som stöttar hudens fuktbarriär, antioxidanter C- och E-vitamin och koffein. Skäm bort din hud med en bekväm foundation som håller hela dagen. Tom Fords definition av en modern foundation med matt finish. Finns i 40 nyanser som alla ger en mjuk finish som både känns och ser naturlig och felfri ut. Håller hela dagen En foundation som samtidigt behandlar huden över tid: den känns mjukare även när du har tvättat bort den. Flagar inte Lägger sig inte i veck eller porer Håller i 24 timmar Tål fukt och svett Dermatologiskt testad Passar alla hudtyper Orsakar inte acne

Applicera på ren hud eller primer. Använd TOM FORD Foundation Brush 01 för att arbeta ut foundation från mitten av ansiktet ut mot kanterna och bygg upp önskad täckning.

Mjuk formel som är enkel att applicera och ger en matt finish som återfuktar utan att torka ut. Färgen håller hela dagen. 40 nyanser.

Loading...