Goodie-priset gäller för Goodie-medlemmar med 1-3 stjärnor Logga in
Goodie-priset gäller för Goodie-medlemmar med 1-3 stjärnor Logga in
Goodie-priset gäller för Goodie-medlemmar med 1-3 stjärnor
En mästerklass i bakning och arbete med choklad, det italienska sättet Ð den senaste titeln i den prestigefyllda Silver Spoon-familjen
Silver Spoon-köket är känt över hela världen som den auktoritativa rösten på italiensk mat och den ledande italienska kulinariska resursen - den här nya boken om allas favoritingrediens innehåller 100 av de bästa Silver Spoon-chokladrecepten, tillsammans med helt ny fotografering och design, samt 30 kärnrecept för att arbeta med choklad, var och en med steg-för-steg-fotografering. Med mörk, mjölk, rubin och vit choklad är varje aspekt av denna älskade ingrediens täckt på djupet i den här boken: dess historia, komposition, olika typer och hemligheterna bakom att arbeta med choklad framgångsrikt. De grundläggande teknikerna åtföljs av stegvisa bilder, guidar kockar genom de olika nödvändiga processerna och ger värdefulla tips för att hantera mer komplexa förberedelser, såsom härdning, glasering och skapa former och dekorationer i choklad. Recept inkluderar enkla kakor och kakor, godis och mer utarbetade desserter, samt mousser, glassar, parfaits och drycker.