Storlek: 180 ML

DRUNK ELEPHANT

T.L.C. Happi - Scalp Scrub

469 SEK
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Vad det är:

T.L.C. Happi Scalp Scrub är hemligheten bakom en hälsosam hårbotten och fylligare Hår. Den använder en stabil, superladdad AHA/BHA-syrablandning som utformats för att snabbt bryta ner och lösa upp döda hudceller och uppbyggnad av stylingprodukter, medan biologiskt nedbrytbara och skonsamma exfolierande Pärlor sveper bort dem.
Vad den är formulerad för att göra:

T.L.C. Happi Scalp Scrub innehåller en blandning av sex antioxidant- och fettsyraväxtoljor (inklusive marula, mongongo, baobab och maracuja) och en snabbabsorberande blandning av multiaminosyror som ger näring, är mjällfri och balanserad i hårbotten.Viktiga ingredienser:

- 10% T.L.C. Framboos AHA-blandning Glykolsyra plus (T) Tartrisyra, (L) Mjölksyra och (C) Citronsyra, speciellt framtagen för att snabbt bryta ner och lösa upp ackumulerade döda hudceller samt uppbyggnad av stylingprodukter på några minuter.

- Cellulosaacetat Växtbaserad biologiskt nedbrytbar skrubber som är perfekt sfärisk och ger skonsam fysisk exfoliering för att avlägsna döda celler och andra avlagringar från hårbotten. Cellulosaacetat är ett idealiskt alternativ till miljöproblematiska polyetenpärlor, alltför mjuka jojobakulor och alltför slipande krossade nötskal.

- Marulaolja Rik på viktiga antioxidanter och omega 6 och 9. Denna Olja återfuktar, tillför glans och jämnar ut hårstrået.

Mongongoolja Olja är rik på vitamin E och fleromättade fettsyror (främst linolsyra och oljesyra) och är en lugnande och superfuktig Olja
- Baobabfröolja rik på omega 3, 6 och 9 fettsyror, baobabfröolja är intensivt återfuktande för både Hud och Hår.
T.L.C. Happi - Scalp Scrub
DRUNK ELEPHANT
T.L.C. Happi - Scalp Scrub
469 SEK
30 dagars returrätt
Loading...