Logga in
Färg: Mat hvid
Storlek: Ø47

Gubi

Semi Pendant - ¯47 (Shade: White Semi Matt)

3.999,20 SEK Pris nedsatt från 4.999 SEK till
Semi Pendant - ¯47 (Shade: White Semi Matt)
Gubi
Semi Pendant - ¯47 (Shade: White Semi Matt)
3.999,20 SEK Pris nedsatt från 4.999 SEK till
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Gubi Semi Pendant hänglampa är känd för sin enkla men distinkta form som skapar en tidlös look. Den matta vita färgen ger lampan ett modernt och rent utseende.

Storlekar och mått:
Med en diameter på 47 cm har detta hänge en betydande storlek, vilket gör det lämpligt som en central ljuskälla över Matbord, vardagsrum eller andra större utrymmen. Dimensionerna skapar ett imponerande och aktuellt designelement.

Material av hög kvalitet:
Gubi är känd för att använda kvalitetsmaterial, och Semi Pendant hänglampa är inget undantag. Lampskärmen är tillverkad av aluminium för hållbarhet och ett lätt utseende.

Diffust ljus:
Lampans Design kännetecknas av en halvsfärisk skärm som sprider ljuset och skapar ett mjukt och bekvämt ljus. Detta gör den lämplig för Skåp en mysig atmosfär i olika rum.

Flexibel tillämpning:
Semi Pendant är mångsidig och passar bra in i olika inredningsstilar, från moderna till mer klassiska utrymmen. Lampan kan användas som ett enda uttrycksljus eller i ett kluster för att Skåp ett mer dramatiskt visuellt uttryck.

Designikon:
Semi Pendant Hang Lamp är en designikon skapad 1968 av Claus Bonderup och Torsten Thorup. Dess tidlösa Design och distinkta form gör den till ett populärt val i modern belysning.

Gubi Semi Pendant Ø47 CM i matt vit tillför elegans och stil till alla rum och är ett exempel på danskt designarv och Kreativitet

Recensioner från våra kunder:

Loading...