Logga in
Storlek: 10.00 ml

TOM FORD

Private Blend Ebene Fume EDP 10ml

710 SEK
Slutsåld
Private Blend Ebene Fume EDP 10ml
TOM FORD
Private Blend Ebene Fume EDP 10ml
710 SEK
Slutsåld
30 dagars returrätt
Fri frakt på ordrar över 499 SEK. för Goodie-medlemmar. Läs mer
Leverans 3-4 arbetsdagar. Läs mer
30 dagars returrätt Läs mer
Mindfulness möter överflöd i ÉBÈNE FUMÉ, en mjuk doft med utgångspunkt i den forntida ritualen palo santo, som ger ett fokuserat lugn med varmt trä, färska örter, förtrollande harts och överdådiga blommor. ÉBÈNE FUMÉ är som ett rengörande andetag av utsökt
dramatik. Doften antänds av palo santo-rök som ett sinnligt fräscht andetag inspirerat av de renande fördelarna med det legendariska brinnande träet. Palo santo-trä doftar av en mystisk aromatisk essens som smälter samman jordnoter, trä, citrus, rökelse och ett lugnande inslag av tallbarr. Doften öppnas även upp av svartpeppar och violblad som vilar på en träaktig och jorddoftande skogsbädd.

Kärnan i ÉBÈNE FUME sveps in i rökigt läderartade toner och träiga undertoner av örter och det varma, eleganta Spain Orpur® från aromatisk cistus absolut. Papyrusessens och magnifika blommor blandar sig med underbara rosor, medan utsökt afrikansk
och förförisk ebenholts fångas in i sublima toner av läder och hartser. Den afrikanska ebenholtsen förstärks av varma, träiga och rökiga förförelsen av guaiacträ och naturlig harts.

Doftnoter:
Palo Santo, Ebony, svartpeppar, cistusolja, rosenneabsolut, essens av guajakträ

Du kanske också gillar:
Oud Wood EDP, Santal Blush EDP, Tobacco Oud EDP Spraya doften en eller två gånger på önskade områden, alltid på ren hud. Gnugga inte in doften eftersom det kan påverka hur den utvecklas på huden. Experttips: Bygg upp en personlig doftgarderob för alla humör.

Recensioner från våra kunder:

Loading...